måndag 9 maj 2011

Sol och spring i benen

Hej

Det har varit en riktig grabbhelg.

Frida for till Köpenhamn med några vänner så det var jag och Adrian kvar här hemma. Eller hemma och hemma...

Vi hann med både besök hos moster Johanna, ett 30-årskalas och en heldag hos mormor Birgitta. Det känns som om vi varit i halva Stockholms län. Adrian har varit väldigt "pappig" men bitvis social i alla fall. Han verkar komma allra bäst överens med moster Nanna och hon är inte så svårövertalad att umgås med sin systerson. Gissa vem som dök upp i söndags om inte Adrians moster. Så det blev lite blöjträning för damerna medans jag fipplade med annat. Jag kan ju inte påstå att jag saknade att byta varje blöja själv trots att han vanligtvis inte är särskilt svår.

Mycket sol och nya bekantskaper på lördagen gjorde att Adrian humör igår var lite upp och ner. Jag och mormor Birgitta tog lejonparten av gnälligheten (men tack och lov är det bara periodvis han klagar Adrian är fortfarande oftast glad) och Johanna hade en bra timing och fick mestadels den sociala och glada herrn.

På vägen hem plockade vi upp Frida på Arlanda och Adrian somnade först runt 20-snåret, för andra dagen på raken. Ett nattmål vardera natt och morgon klockan 05.45. Det vore uppskattat om han skulle vilja sova lite till. Allt efter klockan 06.00 känns lite som sovmorgon.

I dag ägnades förmiddagen åt mycket uteaktiviteter. Först en mindre lekplats och sedan gick vi vidare till en större. På den sistnämnda fick vi sällskap av två föräldralediga till. Båda var fäder med två barn vardera. Det märks att papporna i Knivsta är bäst i Sverige på att ta föräldraledigt :-)

I morgon får det bli ytterligare lekparksbesök och varför inte en cykeltur. Vi får se om vi orkar åka in till Uppsala och bada. I det här vädret känns det nästan som slöseri.

/Erik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar