tisdag 31 maj 2011

Skansen

Hej

I morse efter att Frida åkt till jobbet tog jag och Adrian tåget in till Stockholm. Halv tio mötte vi upp Johan och Doris på centralen och vi flanerade ut emot Djurgården. Vi och uppskattningsvis hälften av alla förskolegrupper i hela Stockholm ville in på Skansen. Överallt lystes Skansen upp av barngrupper med neonfärgade västar.

Vi gick en sväng och stannade för lunch på Soliden. Roligast var när Adrian fick två "tuffa" grabbar i femtonårsåldern att tillfälligt glömma sina mobiler när Adrian lutar sig över axeln på en av dem och utbrister "hej".

Efter lunch gick vi till Akvariet och båda barnen var fascinerade. Dock lika fascinerade av apor och fiskar som av alla människor, av att gå i trappor, av saker på marken, av att försöka springa ifrån pappa, ja fascinerade av allt.

Mot slutet började bägge barnen att bli hängigare. Vi började röra oss hemåt och efter en promenad tillbaka till centralen och transport hem var vi hemma strax före femton.

Både jag och Adrian var ganska trötta efter så många timmar ute i friska luften och väl hemma blev det en tupplur i soffan för far och son.

Tack vare den sena tuppluren somnade inte Adrian för natten förrän vid tjugo. Snart sover vi andra med. God natt.


Trött

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar