tisdag 19 januari 2010

Utskrivna och fler besök

Hej

Bara några dagar sedan sist, men tiden går fort.

Vad har då hänt sedan sist? Jo, i söndags var tant Lina och tant Jessica på besök (två av Fridas närmaste vänner). Uppståndelsen stor, som vanligt, runt den lille. Adrian skötte sig bra och charmade alla.

På måndagen hade vi kontroll på Neonatalen igen. Han hade gått upp till 2165 gram och vips så var vi utskrivna. Så det kan gå! Allt såg såklart bra ut, men de tycker att en lite stadigare viktuppgång inte skulle göra något så vi ska försöka tillmata lite runt natten. Det har varit lite blandade framgångar på tillmatningsområdet (Adrians intrese är sisådär) än så länge, men vi kämpar på. Han blir dock bättre och bättre på att amma, så det går verkligen åt rätt håll.

I dag (tisdag) kom mormor Birgitta på besök. Hon var såklart lika fascinerad som alla andra, om inte mer, och dagen till ära var Adrian mer vaken än vad han brukar på tidig eftermiddag.

På torsdag är dagen vigd åt ögontester på ackis. Men lugn, bara lugn, det är rutin. Det är ögondroppar som ska droppas i innan någon timme och sedan ska det observeras ett antal timmar efter. Sedan ska de även göra en kontroll till, så dagen är fullbokad.

Vi är båda fortfarande väldigt osäkra på vem han är lik eller snarare vilka utseendeegenskaper han ärvt från vem. Vi var på 3D-ultraljud i vecka 26 och på de bilderna så tyckte vi att han hade Fridas näsa och min mun. Nu tvivlar vi dock och går mer och mer över till motsatsen. Endast tiden vet svaret.

Vad mer? Det har snöat några centimeter till. Tack vare ambitiösa grannar är det dock inte så mycket snö att gå igenom utanför dörren. (Tack Geoff?!?).
I övrigt intet nytt på Knivstafronten.
/Erik


Adrian har betydligt större intresse av kameran än av mamma Frida.
Tant Jessica beundrar Adrian.

2 kommentarer:

  1. Ååå, de är så roligt att följa er blogg och Adrian! Ska bli roligt att få träffa er när tillfälle ges!

    Stor kram Aura och Anders

    SvaraRadera
  2. syster min var inte rädd, han går inte sönder =)

    SvaraRadera