lördag 2 januari 2010

Adrians vikt

Hej

Amningen går allt bättre, vilket gav tydliga resultat på Fridas sammanhängande sömn i natt...

Senaste dagarna har han ökat vikten markant. Nu har vi börjat lägga om delar av sondmatningen till amningen vilket gör att viktökningen avstannat lite nu senaste dagen, men det fortsätter åt rätt håll. För alla statistikfreak kommer här en liten viktgraf. Håll till godo!

/Erik

6 kommentarer:

  1. Hej!

    Ser ut som min viktkurva såhär efter jul :-)

    Nu är det "bara" två veckor och 6 dagar till vi har beräknad födelse.

    Sköt om varandra så ses vi antingen på Ackis eller på någon återträff i Knivsta.

    /Thomas & Tessan

    SvaraRadera
  2. Hej Erik och Frida,

    genom en bild på Carl Malms facebookstatus hittade jag hit.. Grattis till Adrian, som verkar vara en fantastisk och stark kille! Vi fick själva en tjej som heter Eli i juli. Det bästa som finns!

    Lycka till och Gott nytt år!

    Kram från Isabella Clomén, Lund

    SvaraRadera
  3. Gott Nytt År till er också! Va' duktiga ni är alla 3! Roligt för oss att följa med i utvecklingen via bloggen - gissa att det finns några i familjen/släkten som gärna vill hälsa på! Det kommer i alla fall ett paket till Knivsta nån av de närmaste dagarna.
    och så behöver ni ju inte känna er tvingade att åka skridskor och skidor nu när vintern är här! Kram på er och må så gott
    Hälsningar från Öringe

    SvaraRadera
  4. Tessan och Thomas: Spännande! Det är ju mycket möjligt att vi är kvar på bygget. Viktkurvan är tll Thomas eller? :-)

    Isabella: Kul att höra från dig, det var länge sedan. Grattis i efterskott får man lov att säga. Nog är han stark och fantastisk alltid... Hälsa Eli och Stefan.

    Moster: Kul att ni följer oss på bloggen, känns skönt att kunna ha en informationskanal utan att ringa runt till alla hela tiden, det pallar man inte. Adrian tycker alltid att det är spännande med paket, ok hans föräldrar också. Vinter, menar du att det är vinter ute? Ryktet säger det visst. Är ute 2-3 gånger per vecka. Oftast för att åka hem och hämta post och passa på att handla mer mat.

    Ha det gott allihop och kul att ni följer Adrians utveckling. Idag vägde han förresten 1980 gr. Med andra ord är chansen stor att han passerar 2 kg i morgon.

    /Erik

    SvaraRadera
  5. Självklart är det min viktkurva :-)

    /Thomas

    SvaraRadera
  6. Härligt Erik! Mer statistik och diagram åt folket! Vi vill även ge en eloge till Adrian som står för kämparinsatsen.
    Sköt om er!
    Jesper och Sofia

    SvaraRadera