söndag 19 juni 2011

Inomhuslek och semesterplanering

God afton.

Ja, det har regnat här också, hela dagen. Jag har haft min sista arbetsdag innan semestern. Här hemma planerar vi inför midsommar och även veckan efter då jag och Adrian får klara oss själva. Frida ska tillsammans med sin mor åka till New York en vecka. Vi får se vad vi grabbar hittar på. Har du förslag så hör av dig :-)

Adrian har varit på lekhumör idag. Han har bitvis sprungit i skytteltrafik mellan kök och vardagsrum. Lugnast är han när han sitter med spelkort och sorterar. Tittutlek i lektältet, klättrandet upp och ner för allt möjligt och diverse musikrelaterade saker är frekvent förekommande inslag. "Gen, gen" (allt som är kul vill han såklart ska upprepas).

I morgon ska jag och Frida på teveinspelning på Maximteatern. Ett program som ska sändas till hösten där Niklas Strömstedt intervjuar olika artister. Annika Norlin, a k a Säkert!, a k a Hello Saferide, gästar.

/Erik

1 kommentar:

  1. Höll på att välkomna dig till Linköping på din och Adrians lediga vecka, men det är ju dumt när vi inte har flyttat än :) Veckan efter grabbveckan är vi på plats :)

    SvaraRadera