måndag 4 juli 2011

Gråa dagar skyndar aldrig på?

Hej

Gräsänklingsveckan går mot sitt slut. Just nu är Frida och Birgitta i New York, med andra ord får de uppleva 4 Juli i USA. Ska bli intressant att höra hur dagen har varit för dem.

Här hemma har vi nyttjat det utmärkta lekvädret till att leka lite utomhus. Skönt med moln, för man slipper att passa upp på solen så att säga. Dessutom hann vi med en shoppingrunda in till Uppsala för att komplettera lite nu när jag möblerat om. Adrian ville ner och springa var femte minut så man får vara tålmodig och låta honom springa av sig så är han ganska nöjd.

I bilen till och från Uppsala satt han och läste hyfsat lugnt. Så länge har jag nog aldrig sett honom sitta still och läsa. Skönt!

Adrians ständiga klättrande gör dock att man inte kan slappna av trots att området han kan röra sig på är begränsat. Men alla stolar ska klättras upp på och vid stolarna finns bord. Han har också mer och mer förstått att stolarna är mobila. Visst måste han lära sig av sina misstag, men jag kan för den delen inte medvetet låta honom falla från ståendes på en stol.

Men hans humör är det inget fel på i alla fall. Allra helst när man är ute och handlar. Bästa sättet att hålla honom glad är att han får chans att interafera med andra. Hur kul som helst tycker han.

Nu ska jag fortsätta fipplandet här hemma. Goder afton.

/Erik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar