fredag 22 juli 2011

Fixande och trixande

Hejsan hej

Varmt och kvavt, i väntan på åska och regn (regn= slippa vattna, skönt att vara optimist).

Hallen ser mer och mer klar ut, det som återstår är ny golvlist, en hylla för posten och tavla på väggen. Lovar att lägga ut en bild på hallen sedan. I väntan på det klommer några bilder på inredningsdetaljer. Vi är särskilt nöjda med taklampan. efter att ha kollat runt i flera affärer slutade det med att vi köpte den här i Knivsta på "Flitiga fingrar". Trots ett mer begränsat utbud så fanns mer eller mindre alla potentiella lampor där. Den vi fastnade för satt inte uppe i butiken, utan när vi kollade runt där för andra gången så säger ägaren att hon hade en till likadan som en av dem som vi tyckte var ok. Problemet med den var bara att den var lite för stor och delvis brun. Den som hon inte hunnit sätta upp var mindre och helvit. Jag och Frida tittade på varandra och visste direkt att det var den vi ville ha. Gött!

Adrian har varit lite gnälligare än vanligt i sviterna av sin sjukperiod (läs föregående inlägg). Läggningarna har varit ganska mödosamma och flera kvällar har Adrian somnat sent. Tack och lov är läggningarna mer tidsmässigt mödosamma än ljudmässigt. Adrian pendlar mest mellan trött och glad istället för mellan trött och gnällig.

Under veckan har vi hunnit med ett besök hos morfar Peo utanför Tärnsjö (bilder i senare inlägg) tillsammans med moster Johanna. Annars har vi varit mestadels hemma och varit ganska sega. Ja, förutom de ärenden vi haft i Uppsala och att saker och ting måste borras upp, sladdar måste förlängas/förkortas och annat plock som har en tendes att ta mycket längre tid än man tror. Men jag ÄLSKAR min slaghammare som har gjort de überhårda betongväggarna betydligt mänskligare.

/Erik


Krokar från Jabadabado till Adrians ytterkläder


Nyckelskåp från Mio



Lampa av märket Globen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar