måndag 28 december 2009

Adrian har svårt att ligga still

Hej

Erik här. I förrgår (lördags) kom Martin upp till Uppsala och hjälpte mig att att köpa en videokamera. Då Martin har mycket mer kunskap kring rörliga bilder så kändes det bra att ha med honom. Skönt att slippa vara i klorna på en försäljare. Nu slutade det med att Martin och försäljaren tyckte samma sak, så då fanns det inte så mycket at tvivla på. Tack för hjälpen Martin!. Vad blev det då? Jo, en Panasonic SDR-S26. Vi valde att inte lägga till ett antal tusenlappar bara för att få en HD-kamera. Någonstans får man dra gränsen och där gick den för oss. En av de första snuttarna vi tog är den här nedan. Notera hur tydlig honnören är!

kram Erik, Frida och Adrian


6 kommentarer:

  1. Vad mycket mindre nyfödd han ser ut. Nu ser man ju en liten personlighet titta fram. Jättesöt!

    SvaraRadera
  2. Kära Frida och Erik,
    Gratulerar till ert lilla mirakel. Adrian ser ut att trivas på era magar. Hoppas ni får sova/vila och hämta nya krafter när tillfälle ges eftersom ni har ett sånt tight schema.

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Anton 4 år: Mamma varför har inte Erik o Frida köpt en mössa som inte är förstor o varför kan dom inte köpa rätt storlek i blöjan?? Vet dom inte att det finns massor med blöjor att välja mellan? Rättså härliga tankar tycker jag. Svaret att Adrian är så liten så att det inte riktigt finns i hans storlek svarades med följande : Men dom får väl se till att han äter lite så han får gå till folketspark o titta på mojje. Kram

    SvaraRadera
  4. Johanna: Ja, han växer hela tiden och man börjar mer och mer lära sig att tyda hans signaler. Nu börjar han amma mer och mer också så vi har fått in en våg på rummet och jag ska amma honom 20 min innan varje sondning och sedan se se om han gått upp i vikt under amningen. Jag väger honom alltså före och efter amning för att se skillnaden. Förhoppningen är ju att kunna minska på sondmaten nu och att jag i stället ammar honom mer. Just nu ökar han stadigt i vikt, idag väger han 1820 gr så han har äntligen passerat sin födelsevikt.

    Kärstin: Tack! Adrian verkar må bra av att ligga nära oss, men det är klart att man blir lite trött emellanåt. Han är än så länge lätthanterlig och nöjd för det mesta, skriker bara när personalen ska ta blodprover eller liknande. Hoppas att han är lika lätt att ha och göra med när vi kommer hem sen.

    Anton/Helena: Adrian äter och äter mest hela dagen. Jag tror nog att han ser fram emot att komma till folkets park och titta på
    Mojje tillsammans med dig Anton och vill därför skynda sig att växa så fort det går.

    SvaraRadera
  5. Adrian går snart om sin far i muskelbyggnad. Kul att se rörliga bilder. Ser fram emot när vi får komma och hälsa på.

    SvaraRadera
  6. Hur kan man bara vara så liten??? Så underbart, kärlek!!!

    SvaraRadera