onsdag 10 mars 2010

Lycka är: en ordentligt bajsblöja!

Hej

Jag vet, jag borde ha skrivit för länge sedan. Varken motivation eller ork har varit på topp för det.

Men, jag måste bara berätta lite snabbt: Vi har haft två bajsblöjor under kvällen, alltså två riktigt stora. De första sedan 17 februari som han fixat själv utan lavemangshjälp. Ja, vi är mycket nöjda. Jag låter storyn vara en cliffhanger och skriver mer snart.

Alla vi som gillar bajsblöjor klappar nu.

klapp klapp!

/Erik

4 kommentarer:

  1. Haha, jag känner verkligen igen mig så jag var bara tvungen att kommentera. Är kompis till sofia och johan och såg eran blogg via deras och tyckte den var intressant att läsa då jag nyligen också fått barn. Våran dotter föddes i v 37, så hon var lite liten (dock inte i jämförelse med Adrian),hon är nu 4 månader. Skrattade så för mig själv idag då jag läste detta inlägg. Innan man fick barn kunde man inte förstå att man kunde bli så glad för en bajsblöja, men nu är det verkligen lycka som du skriver. Tänk när man gått och väntat en vecka, och sen kommer det, har flera gånger ringt min man på jobbet och berättat att det hänt och han blir överlycklig, dagen är räddad, haha. Så jag förstår precis den lycka du nu känner:) Tack för en trevlig blogg, kommer att fortsätta läsa den. Hoppas allt är bra med eran son. Vilken tuff start ni fått, men ni verkar starka. Ta hand om er!

    SvaraRadera
  2. Hej! Det var på tiden att ni skrev nåt igen :) Men jag håller med, det är svårt att hitta motivationen ibland! Vad skönt att det äntligen släppt för Adrian. Hoppas han kommer fortsätta så nu.
    Neo har mått jättebra efter bråckoperationen, så skönt!

    Ha det så bra!

    //Mamman (Cilla) på sal 18 ;)

    SvaraRadera
  3. Go Adrian, go Adrian!!! Mer bajsblöjor åt folket!

    Kram från Fam Malmsten

    SvaraRadera
  4. Camilla: Kul att du läser (trots min taskiga inläggsfrekvens). Mina romaner fortsätter de närmaste dagarna. Man kan skriva mycket om bajs :-). Satt inte vi på samma bord på Johan och Sofias bröllop?

    Cilla: Kul att höra från dig. Vad skönt att Neos operation gick bra. Nu har man en till blogg att följa :-)

    Fam Malmsten (Maria gissar jag på...): Mer bajsblöjor åt folket framför allt när när mor-/eller farföräldrar är på besök alternativt när Jonas är hemma?

    /Erik

    SvaraRadera