torsdag 13 januari 2011

Tillbaka till verkligheten

Hej och välkomna!

Vi har haft lite bloggtorka här på sistone men nu är vi tillbaka på banan och reda att förmedla våra öden och äventyr :) Både jag och Erik har varit lediga i dag (Erik jobbar natt) och det har inte blivit många knop gjorda här hemma. Vår lilla prins har råkat ut för någon bacillusk och blivit magsjuk så de senaste dagarna har gått åt till att försöka få i honom så mycket vätska som möjligt. Det har gått rätt så bra, han har både ätit och druckit men betydligt mindre än vanligt. Tack och lov har han inte kräkts, men det har blivit många blöjor att byta och lite feber att dämpa. Mestadels har han dock varit pigg och på bra humör.

Annars har vi återhämtat oss efter jul- nyårs- och trettondagshelgen då vi har reste runt i vårt avlånga land. Erik har skrivit ett inlägg om detta som han inte har publicerat ännu så när som helst får ni ta del av det....

Åh, jag måste bara lägga upp några bilder också. Det blir några från innan Adrian blev sjuk. Adrian har nämligen börjat göra slängkyssar både på eget initiativ och på beställning så det har jag med glädje dokumenterat. Han har även visat större och större intresse för Flisan och börjat krypa efter henne och vill gosa. Då kan det se ut så här:





3 kommentarer:

  1. Ljuvliga unge! Leendet på sista bilden är bara mums!

    SvaraRadera
  2. Vilket charmtroll han är. Hoppas att få träffa er på öppna fsk. snart igen. Vi har också åkt på magsjukan. Tur dom små har energi trots allt.
    Adrian får krya på sig och så hoppas jag ni andra klarar er från sjukan.
    Kram Sara och Isabella

    SvaraRadera
  3. Sara: Jobbigt att ni också blivit magsjuka, men hoppas ni mår bättre nu. Adrian mår i alla fall betydligt bättre och Erik och jag har fått vara friska hela tiden så det blir säkert ett besök på krypklubben för Adrian och Erik snart igen.

    SvaraRadera