måndag 31 januari 2011

Adrian stapplar vidare

Hej

Adrian har somnat efter lunchen. Lugnt och tyst med andra ord. Frida jobbar förmiddag och jag eftermiddag idag så vi möts mer eller mindre i dörren. I går var vi hemma hos Fridas faster Fia med make och spelade Carcassonne. God middag och mumsiga hembakta semlor fick vi också. Det tackar vi för!

Adrians stapplandet här hemma forsätter i oförtruten takt. Några steg här och några steg där. Desto roligare är det att gå med "lära gåvagnen" som gärna används. Jag lät även Adrian testa att klättra i trappen under ordnade former. Det var mycket populärt och hela trappan avverkades i förvånansvärt rask takt. Ner är nog inte lika enkelt att ta sig...

Läggningen i går var en av de kortaste på den här sidan året. Jag fick ta bort lite kvällsrutiner då han kändes ganska trött. Borsta tänderna, massage och sedan dags för att somna. Summa summarum en dryg halvtimma och sedan sov han från 20 - 06. Inte illa.

Nu ska jag slänga på lite kaffe så det är klart tills Frida kommer hem om några minuter.

/Erik

1 kommentar:

  1. maggan samuelsson31 januari 2011 kl. 19:24

    Hej på er!
    Så roligt att Adrian nu kan ta sig fram på egna ben - och ta sig upp för trappan! Det är minsann populärt ett bra tag framöver - så pass opp!Skönt att höra att ni mår bra både till vardags och på kalas. Det gör vi också. En lugn period nu med barnvakteri några dagar per vecka och umgänge med goda vänner och grannar, simning och läsning m m m m. I mitten av mars kommer tillökningen d v s ca 50-talet lamm!!!
    hälsningar och kram på er från oss i Öringe
    /Maggan och Göran

    SvaraRadera