måndag 31 maj 2010

Underbara unge!

Hej svejs!

Här har ni en stolt mamma som skriver! Det är otroligt så mycket Adrian utvecklas just nu. Framförallt så tränar han för fullt på att sätta sig upp. Det går framåt men han kan inte sitta själv ännu. De senaste dagarna har han också börjat greppa föremål mycket mer än tidigare. Han sträcker sig efter leksakerna i babygymmet och greppar och drar. På skötbordet sträcker han sig efter speldosan och försöker att dra i den. Han har nog börjat förstå att det är så man ska göra om musiken ska börja spela. Han har också börjat känna med händerna i ansiktet på de personer som håller i honom. Dessutom har han börjat upptäcka sin röst mer och mer. Förut var det mest gurglande och jollrande, men nu har han börjat med någon typ av glädjetjut den senaste veckan. Det låter nästan som att han skriker "heeeeej". Här nedan får ni följa Adrians försök att sitta.


Upp, upp, upp vill Adrian...men lite jobbigt är det...


...men samtidigt ganska roligt...och skönt att vila efteråt.


På filmen sitter Adrian själv i soffan.

4 kommentarer:

  1. Ååå va duktig och gullig han är! Härligt att se hur dom växer och utvecklas! Doris hälsar att hon kämpar för att hänga med, och ser fram emot när dom kan sitta och prata med varandra!

    SvaraRadera
  2. Det där är min systerson det.

    SvaraRadera
  3. Lilla sötnosen, har varit i Malmö sedan igår kväll och ska vara kvar till på fredag. abstinensen har redan börjat infinna sig...

    SvaraRadera
  4. Sofia: Visst är han fin vår lille pojk :) Jag ser fram emot att träffa Doris snart igen också. Hon har nog utvecklats en hel del sen vi sågs sist.

    Johanna: Ja, det är precis vad det är det :)

    Erik: Vi längtar som tokar efter dig! Snart är det fredag..

    SvaraRadera