söndag 21 november 2010

Pulkapremiär

God kväll!

Helgen har flugit förbi så fort, så fort. I går fick Adrian prova på att åka pulka för första gången. Jag vet inte riktigt vad han tyckte om det egentligen. Under hela pulkapromenaden satt han nämligen sammanbiten och tyst i pulkan, men så fort vi kom hem till ytterdörren så gav han ifrån sig ett glädjetjut .Tur var det i alla fall att vi kom ut i går för att nu har nästan all snö smält bort.

I går kom morfar Peo och moster Johanna och var barnvakt åt Adrian på kvällen. Erik och jag var nämligen på restaurang med det lokala partiet Knivsta.nu som Erik är medlem i. Vi tyckte båda att det var väldigt trevligt och skönt att få några timmar ledigt från vårt lilla energiknippe där hemma.

Söndagen har bland annat bjudit på Ikea-besök samt middagsbesök hos mormor Birgitta. Adrian och Erik slapp dock följa med till Ikea denna gång och tur var nog det för det var fullproppat med folk. Både jag, moster Johanna och mormor Birgitta var rätt så slut efter besöket kan jag säga. Nu blir det i stället att koppla av med en varm kopp te framför tv:n.

/Frida


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar