måndag 8 november 2010

Bildregn

Hej!

Mycket har hänt sen sist. I dag har Adrian till exempel börjat åla FRAMÅT på allvar. Förut ålade han baktåt en meter sedan framåt en decimeter osv osv och blev väldigt arg och frustretad över det, men i dag har han alltså ålat framåt hela tiden. Det är alltid roligt att se utveckling :)

Vi var även hos läkaren med Adrian här om veckan pga hans utslag. Vi fick tidigare tips om att Adrian skulle äta mjölkproteinfri kost under några veckor för att se om utslagen försvann, men eftersom de inte gjorde det var vi hos läkaren igen och hon konstaterade i princip att han helt enkelt är överkänslig. Allt dregel på hakan och halsen samt all mat han får runt munnen när han äter gör att han får utslag. Så läkaren gav oss order om att smörja med en stark kortisonsalva och vips så försvann utslagen. Dock måste vi fortfarande smörja med en mjukgörande salva efter varje måltid och innan läggning för att inte utslagen ska komma tillbaka, men det får vi väl leva med.

Annars har vi tagit det rätt lugnt här hemma senaste veckorna. Adrian och Erik har turats om att vara ordentligt förkylda men jag har klarat mig än så länge, peppar peppar. Trots hosta, snörvel och rosslighet har i alla fall Adrian varit på bra humör och det är väldigt skönt.

Jag hade tänkt att lägga upp några videoklipp på bloggen i dag men tekniken strulade som vanligt så jag hoppas på att Erik kan lägga upp dem i morgon i stället. Men några bilder fick jag fram i alla fall så nu kommer det utlovade bildregnet.

/Frida



Karnevalist, javisst!

1 kommentar:

  1. Jobbigt med utslag men snart är tänderna ute och då dreglar han inte längre i alla fall. Fina bilder! På bild 2 liknar han farbror Gustav och på sista bilden morfar Peo.

    SvaraRadera