lördag 3 september 2011

Dagens äventyr

Här började dagen tidigt med en tur till Uppsala på loppis. Bland allt "skräp" hittade vi en dockvagn som Adrian blev stormförtjust i och för 30 riksdaler fick den följa med hem. Adrian fick köra den hela vägen till bilen och när Erik lade in den i bagageluckan fick Adrian ett vredesutbrott och trodde nog att han aldrig mer skulle få se den kära vagnen. Väl hemma hade lillpojken somnat, men efter tuppluren fick han syn på vagnen igen och därmed var dagen räddad :)

Från Uppsala fick vi även med oss en cykelsits till Adrian, så nu kan jag äntligen cykla och lämna/hämta honom på förskolan utan att behöva dra med vagnen fram och tillbaka. Skönt! Vi tog en liten provtur med cykeln nu ikväll och jag vågar nog säga att det inte kommer att bli några som helst problem att få med honom på cykeln framöver. Han älskade det! Inte ville han ta av sig hjälmen efter cykelturen heller utan den fick följa med på lekstunden i sandlådan. Han är så gó min lilla skrutt. Bilderna får tala för sig själva...










1 kommentar:

  1. Kul att han blev så förtjust i barnvagnen! Och bra att han gillar hjälmen! Det ser ut som att Flisan fortfarande kommer bra överens med honom också.

    SvaraRadera